Salg af fast ejendom i Italien på auktion.

Funktioner af ejendomsauktioner i Italien.

Ejendomsauktioner i Italien er en fantastisk måde at købe løsøre eller fast ejendom til en lavere pris, med fuld garanti for, at der ikke er nogen gæld på købsgenstanden.

Konsekvenserne af den økonomiske krise påvirker fortsat ejerne af forskellige ejendomme, og nogle afdrager ikke på deres gæld til staten eller bankerne i tide, så ejendommen skal foræres væk for at kunne betale gælden tilbage. Derfor vil det beløb, som den nye køber har betalt for en bestemt genstand, betale af på selve den gæld, der forårsagede salget, så den nye ejer vil ikke se det faktum, at han skal betale yderligere penge.

Retslig auktion foregår i dag på mere loyale vilkår for køberen. Hvis det tidligere var umuligt at se inde i objektet, og når man købte det, kunne man kun stole på udtalelsen fra en ekspert, i dag har situationen ændret sig - nu kan objektet undersøges omhyggeligt.

Auktionen skærpede sine positive aspekter med hensyn til at fremskynde erhvervelsen af fast ejendom. Nu kan du købe en hvilken som helst genstand fra auktionen i en hurtigere procedure end i sammenligning med den sædvanlige proces med køb og salg, og selve objektet kan koste meget mindre, end hvis du køber det gennem et bureau. Da den anden mulighed købte ejendom i Italien vil koste meget mere. Fordele ved at erhverve fast ejendom fra en retslig auktion.

Inden en genstand sættes til salg, undersøger dommeren omhyggeligt alle dokumenter og forslag fra dem, der ønsker at købe denne ejendom. Genstanden, der sælges, sælges absolut ren for eventuelle hæftelser og gæld, hvilket betyder, at den nye ejer ikke er ansvarlig for at betale gamle, ubetalte skatter. Hvis genstanden er købt fra en retsauktion, er køberen absolut beskyttet mod svindel, og alle rettigheder er garanteret og beskyttet af italiensk lov.

Objektdatabasen opdateres dagligt, så du vil ikke opleve, at du synes om objektet, men det er allerede solgt.

For at få ret til at deltage i auktionen er det nok at deponere 10% af den oprindelige pris for genstanden hos retten. Og allerede resten af beløbet kan overføres inden for den af retten fastsatte frist, som kan strække sig op til 3 måneder.

Mere end 45.000 genstande går til den retslige auktion om året, og blandt denne overflod er det svært ikke at finde noget passende.

I forhold til markedsprisen kan du på auktionen købe det samme, men billigere med 30-50%. På auktionen kan du både købe nye boliger i Italien, såvel som sekundære eller ufærdige, men til en lavere pris end på markedet.

Inden auktionens start kan genstanden undersøges omhyggeligt, både selvstændigt og sammen med dine eksperter. Omkostningerne til skatter og afgifter vil være fra 4 til 20% af ejendomsværdien, dette vil afhænge af en række faktorer, der er fastslået i retten. Selv efter at alle skatter, gebyrer og størrelsen af prisen på objektet er betalt, vil alle omkostninger alligevel være meget lavere, end hvis du købte dette objekt ikke fra en auktion, men fra et bureau.

Samtidig overstiger udbuddet på grund af krisens konsekvenser efterspørgslen, hvilket betyder, at ejendomspriserne er rigtig lave. Desuden falder dens værdi med omkring 25 %, hver gang en vare mislykkes på en auktion, hver gang den passerer. Og dette gør det muligt at købe dette objekt ikke med en rabat på 50%, men endda med 70%.

Det er rentabelt at købe fast ejendom fra auktioner, ikke kun fordi det er billigt, og bedrageribeskyttelse er garanteret, men også fordi det at have din egen ejendom i Italien fremskynder processen med at få en opholdstilladelse eller giver dig mulighed for at starte din egen virksomhed.

Vi leverer en komplet pakke af tjenester til køb af fast ejendom fra en auktion i Italien.