Italienske arkitekter er blevet berømte gennem historien som de mest dygtige og originale mestre. Det var italienerne, der byggede St. Petersborg, hvilket gjorde denne by så elegant og elsket af mange. Og i dag forsvinder berømmelsen af dem ikke, så de, der respekterer og værdsætter den italienske stil og ønsker at bygge deres bygning i denne designretning, foretrækker at henvende sig til dem.

Som regel nærmer alle sig, der forbereder sig på at bygge sit eget hus, oprettelsen af sit projekt fra sin egen individuelle position, derfor opfylder typiske modeller af strukturer ikke kundernes krav. Derfor er det meget vigtigt, at projektet er skabt af en kompetent, kyndig person, der ikke kun tager hensyn til designets tekniske egenskaber, men også konstruktionsstilen. En arkitekt i Italien er et ret efterspurgt erhverv, der kræver mange års hårdt arbejde.

Ikke enhver specialist vil være i stand til at lave ethvert projekt af et hus eller lejlighed uden den nødvendige erhvervserfaring. Derudover er design i Italien strengt under tilsyn af loven, så det er næsten umuligt for amatører at komme ind på dette område. Vores firma tilbyder dig en unik mulighed for at bestille et projekt fra ægte italienske arkitekter og designere. Og samtidig er det slet ikke lige meget, hvad du planlægger at bygge - din egen villa, indkøbscenter, restaurant eller turistkompleks.

Samtidig kan projektet implementeres i ethvert land i verden. Men hvis du planlægger at bygge din ejendom på dette lands territorium, så ville den mest korrekte beslutning være at kontakte os, da vi har bygget i Italien i mange år. Vores kunder ledsages af os i alle faser af arbejdet, både design og konstruktion. Dette omfatter:

- udvikling af udkast til design;

- oprettelse af et arbejdsudkast;

- konsultationer;

- skøn og rapporter om arbejdet;

- underskrivelse af kontrakten om arbejdets påbegyndelse;

Alle dokumenter er udstedt på russisk, fremragende oversættere arbejder i vores personale. Hvor meget koster vores tjenester? Ydelserne af ægte italienske designere og arkitekter koster mange penge, men vores partnere er klar til at give vores kunder en god rabat, så det er ikke nødvendigt at være en rig person for at kunne betale for deres arbejde.

Vi vil føre enhver idé ud i livet i overensstemmelse med dine smagspræferencer og sørge for at tage højde for dit budget. Vi garanterer frimodigt, at et projekt af enhver kompleksitet vil blive udført sammen med dig og vil afspejle al individualitet og elegance. Takket være kompetente specialister inden for forskellige områder inden for byggeri og design og omfattende arbejdserfaring kan vi garantere oprettelsen af et projekt af enhver kompleksitet og på enhver byggeplads.