Hvor er det bedste sted at bo i Italien?

Jeg bliver ofte spurgt: hvilken provins, by i Italien skal jeg vælge at bo?

Hvis du beslutter dig for at ændre noget i dit liv og forbinder fremtiden med et vidunderligt land som Italien en gang for alle, så er denne artikel noget for dig!

Elsker du havet, tåler varmen, bliver du ikke træt af støjende italienere, hvor meget kapital du har på din konto, hvad skal du gøre, regner du med indkomst, åbner en virksomhed, tænker på dit eget hus eller lejlighed - det er de spørgsmål, der skal besvares, inden man leder efter et hjem.

Hver provins, by i Italien ligner ikke hinanden, der er fordele og ulemper.

ROM - denne by i Italien vil kræve en "tung" tegnebog, og arbejdet er ikke så enkelt. Men verdens centrum)))

Lazio -regionen for elskere af udsigten fra vinduet - der er fantastiske landskaber her.

Vil du bo i hælene på en italiensk støvle? Dette er det bedste sted for elskere af lækker gastronomi. Hvis du er en eventyrlysten kammerat, er dit indsatsområde for investeringer i denne region.

Hvis du ikke skal arbejde i Italien, men nyder havet og solen, så er du lige til Sicilien. Klimaet, havet med sine endeløse kyster, lækker mad. Og omkostningerne ved boliger er helt på niveau med pris-kvalitet

Du er en romantiker af natur - tænk på Veneto. Ikke alle byer i provinsen med en dyr levestandard, for eksempel Verona, Belluno med en høj levestandard, og omkostningerne ved fast ejendom er meget lavere. Forresten er lejligheder i Verona ringere i værdi end andre byer i regionen.

Hvis du vil have alt på én gang: middelalderpaladser, lækkert køkken, trøfler - så den direkte vej til Piemonte. Udover Turin er der andre byer i regionen, hvor levestandarden er ret høj. Vidste du, at indbyggerne i Piemonte er velfortjente fra hele Italien, det er sådan et tip!)))

Jeg forstår, at det er meget svært at beslutte sig for et sted på kortet over Italien! Mit råd er at komme på ferie og bo i forskellige regioner, og der vil sagen dukke op.

Og jeg vil fortsætte med at fortælle dig om de bedste steder i Italien.