Ospedaletti er en by for aktive mennesker!

Byen Ospedaletti er et økonomisk Ligurien, stejle skråninger og blidt hav!

Det, der gør byen glad, er det behagelige klima, dejlige landskaber, let adgang til de liguriske byer. Men højdepunktet er, at der er en 24 km cykel- og gangsti, der forbinder 8 liguriske kommuner!

For turister er alle hoteller for det meste tre-stjernede, ikke fulde af luksus og pragt, skjult i skyggen af talrige krat og placeret på en skråning.

I selve Ospedaletti kan du snuble over en appelsinlund, hvor appelsinfrugter hænger og ligger, tilsyneladende enorme, duftende ... og uspiselige. Kun russere spiser dem, som jeg fik at vide)

Alt, der nogensinde er blevet importeret og har slået rod, vokser, forskellige nuancer af grønt og blomster smelter sammen til en sprudlende cocktail. Det er ikke for ingenting, at San Remo betragtes som hovedstaden i blomsterrivieraen, og Ospedaletti er ikke langt væk. Det er forbløffende, hvordan helt forskellige træer og buske vokser i et lille område, fra palmer til nåletræer, cypresser, eukalyptustræer og veletablerede kaktusser.

Ospedaletti vil ikke skuffe aktive beboere og gæster. På bestemte tidspunkter er der en bus i Ospedaletti, hvor du kan komme til grænsen til Frankrig, til Ventimiglia, Dolceacqua, til San Remo og andre bosættelser for omkring 2 euro.

Det mest storslåede og spændende ved Ospedaletti er den 24 km lange cykelsti. Cykeludlejning er placeret ved hvert trin og er åbent selv i weekenden. Fra Ospedaletti starter vejen til San Lorenzo al Mare og passerer gennem San Remo. Den går ikke op i stejle bjerge, så i nogle sektioner er vejen ganske behagelig. Vejen passerer gennem flere tunneler, og den nærmeste er den 1,75 km fodgænger- og cykeltunnel i Capo Nero. Fedt nok!

Kom til Ospedaletti - selvom du bliver træt af havet, er der stadig masser at lave!