Comosøen Lombardiet-regionen

Der er mange smukke søer i Italien. En af dem er den mest populære Comosø. Ved du hvorfor? Fordi her har mange berømte personligheder og verdensberømtheder købt fast ejendom og nyder skønheden og freden på disse steder.

For eksempel kan Brad Pitt, George Clooney, Bill Gates, Ronaldinho og et dusin andre berømte skuespillere, politikere og forretningsmænd gerne slappe af her i deres personlige villa nær Comosøen. Vil du se, hvordan stjernernes villa er indrettet? Dette virker næppe. Det er næppe muligt at komme ind på deres domæne, men at se på afstand er rigtigt.

Men tro ikke, at folk kommer til Comosøen for at stirre på stjernefolks huse, de kommer her for selve Comos skyld.

Comosøen er en sand fryd for øjet: gamle huse, italienske fiskere, bjerge dækket af grønne områder, frodig vegetation langs kysten. Alt sammen gjorde området omkring Como til en rigtig italiensk paradisoase, hvor mange italienere stræber efter og drømmer om at tilbringe resten af deres liv. Men for dette skal du finde et afsondret hjørne på kysten, da skarer af turister bryder freden og roen, selvom om morgenen, når der er få mennesker, hersker en ægte idyl her.