Hvad er det mest populære, som italienerne konstant taler om?

Om cappuccino, selvfølgelig! Vidste du, at cappuccino ikke kan bestilles om eftermiddagen, dvs. eftermiddag? Hvorfor? Jeg taler om turister og besøgende! I Italien er cappuccino en morgendrink og suppleres af en velsmagende godbid, f.eks. En croissant.

Tag ikke fejl - du bliver grinet af, hvis du bestiller cappuccino med en tallerken pasta

Ja, du bliver simpelthen taget ud af restauranten under de hvide hænder))) Dette er selvfølgelig en vittighed, fordi Italien er det mest venlige og intelligente land! Men hver gæst på cafeen vil forsøge at forklare, at du gør dumhed!)))

Men i slutningen af en lækker frokost er en kop "normal" kaffe tilladt - espresso

Hvad ellers synes mærkeligt for italienerne?

På russisk - salat i begyndelsen af et måltid! Ærligt talt kunne jeg ikke affinde mig med denne uudtalte regel i lang tid, men faktum er stadig: i Italien spises salat udelukkende for det andet som tilbehør. Hvis du bestilte salat og pasta, vil de først bringe dig pasta, og først derefter kun salaten.

Endnu en observation af mig. Italienerne vasker aldrig mad ned med juice eller kompott)). I Rusland er det sædvanligt at drikke mad med alt, hvad der hælder. I Italien bestiller de vand, vin, øl, cola og ingen spiritus til frokost! Enhver stærk alkohol først efter frokost eller middag som et fordøjelsesmiddel, det vil sige for at forbedre fordøjelsen. I det sydlige Italien bruges limoncello ofte om eftermiddagen. Har du prøvet limoncello?

Du følger måske reglerne for at spise, men vi er i Italien, eller du vil være i Italien, så lad os leve som italienere), og vi drikker ikke kaffe med mælkepizza.

Personligt gør jeg ikke, gør du?