Hvor meget koster det at indrette et hus i Italien

Services

Beregning af omkostningerne ved at møblere et nyt hjem i Italien

Planlægger du at købe et hus i Italien, og processen er allerede i gang? Men så melder spørgsmålet sig pludselig: hvor meget vil det koste at indrette huset? Dette er muligheden, når du vil have alt efter din smag.

Spørgsmålene opstår straks: hvor skal man købe? Hvis du vil undvære en dyr designer, så er der mange sider til at reparere og finde møbler.

Jeg har ikke brugt det, men nogle mennesker køber møbler og laver reparationer via eBay. Mange italienere foretager køb gennem online platforme, hvilket sparer en masse tid og ofte penge.

Så hvor meget koster det at indrette et hus i Italien? Selvfølgelig er al statistik ret omtrentlig og afhænger af behovene og regionen.

Fremtidige ejere eller lejere i Italien, der ønsker at udstyre deres hjem, vejledes af et gennemsnit på 800-1000 euro. Dette omfatter: Typisk indvendige ændringer for at tilpasse boligen til din smag, maling af vægge, ændring af soveværelse eller forbedring af badeværelset.

Næsten alle de interviewede sagde, at de havde investeret i nye møbler for at renovere deres hjem. Den gennemsnitlige købspris for mange er nået op på omkring 800 euro. Hovedudgifter til husholdningsapparater: opvaskemaskine og vaskemaskine, køleskab er hovedindkøb ved flytning til ny bolig.