Italiens største begivenhed - Salone del Mobile Milano 2021 - Super Salon i Milano

Det bliver et nyt format kurateret af Stefano Boeri og meddesignere: Andrea Caputo, Maria Cristina Didero, Anniina Koivu, Lucas Vegvert og Marco Ferrari og Eliza Pascual fra Studio Folder.

Forberedelserne til Super Salon er i fuld gang og finder sted fra 5. til 10. september på Fiera Milano Rho.

Dette vil være en unik begivenhed, der ikke kun er målrettet fagfolk, men også for offentligheden med en attraktiv og kommunikativ kraft. Det foreslåede format er et stort designbibliotek med fokus på opmærksomhed og pleje af boligarealer.

Ved indgangen til Porta Est -messen vil der, takket være Forestami -projektet, blive skabt et grønt indgangsområde med 200 træer, som i slutningen af de seks dage med arrangementet bliver plantet i hovedstadsområdet Milano.

Udstillingen på messen er afgrænset og vil blive spækket med tematiske zoner og stier. Triennial Milano bliver et knudepunkt i byens "super-salon" med et kulturtilbud, der udover udstillinger vil præsentere en række endnu ikke offentliggjorte projekter.

I dette projekt vil kombinationen af digital og fysisk tilstedeværelse give en givende oplevelse for interessenter. Den nye Salone del Mobile -platform er udviklet med et originalt displaydesign for at bringe brugeren ind i handlingen før, under og efter deres besøg.