"Smart hjem" i italienernes hjem

Dagens artikel handler om, hvordan italienere åbner deres døre for kunstig intelligens.

Smarte apparater og løsninger til hjemmet: varme, aircondition, elektriske systemer, kontrolsystemer til vinduer, døre og tyverialarmer kommer i stigende grad ind i vores daglige og hjemlige liv. Og alt dette kaldes med ét ord - det intelligente system "Smart Home"

Ifølge en undersøgelse af italienere, der frit kan ses på Internettet, foretrækkes Smart Home -systemet nu for flere år siden.

Blandt de produkter, som italienere foretrækker, har følgende Smart Home -produkter ud over hjemmesikkerhedsløsninger som dør- og vinduesalarmer, videoovervågning været på markedet i de sidste to år: Google Home og Amazon Echo og er nogle af de bedste tilbud . For Google Home Mini spænder priserne fra € 29,99 pr. Tilbud: stemmekommando -kontrol, der kan tilsluttes enheder til afspilning af musik, besvarer spørgsmål, læser nyheder, vejrudsigter, indstiller alarmer, kontrollerer kompatible smart home -enheder, op til € 150 for 2. generation Echo Plus -modeller.

Inden for husholdningsapparater er den mest populære den smarte vaskemaskine, der er tilsluttet internettet og programmeret via en særlig applikation. Programmet giver dig mulighed for at overvåge og styre din vask når som helst og hvor som helst og spore dit energiforbrug ved hjælp af belastningscyklussen, der varierer mellem vaskeprogrammer, der hjælper dig med at spare energi og reducere driftsomkostningerne i dit hjem i Italien. En anden vigtig enhed er de smart-tv'er, der er tilgængelige i de fleste italienske hjem med forskellige priser og modeller, men alle med internetrelaterede funktioner og tjenester.

Mere niche er varme- og klimaanlægsløsninger: kedler, termostater og klimaanlæg forbundet til taleassistenter og i stand til at give betydelige energibesparelser. Der er set betydelig vækst i tilbud i Italien inden for belysningsløsninger: tilsluttede pærer, Wi-Fi-switches og smarte stikkontakter, som i stigende grad testes i italienske hjem.