5 grunde til at bo i Italien

Italien er et fantastisk land ved Middelhavet! Der er mange grunde, der helt sikkert vil få dig til at blive forelsket og overveje at flytte til dette land.

Hvorfor det er værd at træffe et valg til fordel for Italien.

Italiens natur. Uanset hvilket landskab eller sted i Italien, du leder efter, finder du det her. Hvis du kan lide at vågne op om morgenen med udsigt over Alperne og Appenninerne, eller hvis aftensolnedgangen i Puglia og Siciliens hav beroliger dig, vil du gerne føle glamouren fra Sardinien og Toscana, det er hele Italien! Elsker antikken og ønsker at bo ved siden af et gammelt slot eller blive fortryllet af det gamle Umbrien, Lazio, Abruzzo og en betagende udsigt over Dolomitterne - det er Italien.

Italien kaldes et frilandsmuseum, det er det virkelig. Fra nord til syd kan du se vidnesbyrd om landets utrolige fortid. Italien er hjemsted for det største antal UNESCO-erklærede verdensarvssteder, et unikt privilegium.

Glem ikke det italienske køkken! Pizza, pasta af enhver art, lasagne med kødsovs, risotto, græskar tortelli, tagliatelle med svampe, canederli, pizzocheri og arancini er en italiensk kogekunst, som hele verden er vild med! Hver region har sine egne specialiteter, som er værd at prøve mindst én gang i dit liv, og du vil blive betaget af deres smag.

Og vinen? Selvom du ikke er fan af alkoholiske drikke, vil du elske italiensk vin! I 2018 har Italien slået sig fast som verdensledende inden for vinproduktion. Fra Alperne og helt til Sicilien er det en rejse gennem Italiens vinhistorie, rig på kultur, druer, århundreder gamle traditioner og et udvalg af vine. Prøv Barolo eller Moscato D'Asti fra Piemonte, Gewurztraminer og Riesling fra Trentino, Brunello og Chianti Classico fra Toscana, Primitivo Di Manduria fra Puglia, Vermentino fra Sardinien ... listen fortsætter og fortsætter!

Ah kaffe! Hvor kan du få den bedste kaffe i Italien? Overalt. Der er en rigtig kaffekultur i Italien. I Napoli får du for eksempel et glas vand sammen med en kop kaffe. Det betyder, at du først kan rense din mund med vand og derefter drikke din kaffe, ikke omvendt!