2016 er det bedste tidspunkt at købe ejendom i Italien og på Cote d'Azur, Frankrigs kyst


Ved du, hvorfor Cote d'Azur i Frankrig og regionen Ligurien i Italien er attraktive? Bjergkæderne i de italienske alper fungerer som en naturlig mur, der skaber et unikt mildt klima i denne region. I dette område er der ingen alvorlige forkølelser om vinteren, og om sommeren - kvælende varme. Og alt dette, kombineret med naturens fantastiske farver og det fantastiske landskab, gør denne kyst til et uforglemmeligt sted på jorden.

Men at blive forelsket i Italien bare på grund af dets unikke natur og komfortable klima vil ikke være nok, faktisk er fænomenet i dette land anderledes. Da mange stater gik ind i et desperat kapløb om nye teknologier og konkurrence om billig arbejdskraft, lagde Italien vægt på at udvikle sin forståelse af sofistikeret og stilsans. Som et resultat har Italien i det sidste århundrede indtaget førstepladsen inden for industrielt design og mode såvel som inden for arkitektur.

Således overførte italienerne deres stilsans til deres "evne til at leve". Derfor var de i stand til at bruge naturens potentiale til at forstærke arkitekturens skønhed.

Alt voksede til det faktum, at mange af vores landsmænd begyndte at se på Cote d'Azur i Frankrig og Italien, ikke kun som en mulighed for at slappe af, men også for at købe fast ejendom der.

I dag er mange begyndt at udtrykke et ønske om, at de vil købe lejligheder på Cote d'Azur. Og vi vil gerne give dig en række grunde til, hvorfor det i 2016 skal ske hurtigst muligt:

1. Det har længe ikke været nogen hemmelighed, at investering i fast ejendom i Italien eller fast ejendom på den franske riviera , især når det kommer til ferieområder som LIGURIA, er en fremragende investering. Selvom du ikke selv kommer til at bo der, så tro mig, så finder du meget hurtigt en lejer, som gerne vil LEJE din bolig for et godt beløb. Og huslejen på disse steder er ikke lav, så din ejendom vil betale sig meget snart og vil endda generere indtægter.

2. Køb af en ejendom i denne region om vinteren, om sommeren vil prisen stige betydeligt, så du kan sælge den meget dyrere.

3. Italiens blomstrende riviera har altid tiltrukket vores borgere til varmere himmelstrøg, og økonomien i dette land ligger på tredjepladsen med hensyn til stabilitet i EU, hvilket betyder, at fast ejendom i en række regioner i Italien altid vil være en god investering af ens kapital. Det gælder især i den nordlige del af landet.

4. For dem, der har rejst over hele Italien, simpelthen ikke kan leve uden det, og drømmer om, at snart luksusejendomme i Italien bliver deres ejendom, så vil vi gerne uddanne dig, din drøm i 2016 kan blive til virkelighed. Køb en lejlighed billigt og bosæt dig på Côte d'Azur i Frankrig - nu mere overkommelig! Det er for nylig blevet erkendt, at den BILLIGSTE lejlighed I NORDITALIEN ikke længere er et eventyr, men en sand historie.

5. En anden grund til hurtigst muligt at købe ejendom i Italien i 2016 er, at Italien er et godt sted at drive forretning, da politikken er mærkelig, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at få momentum og vokse. Hvis du ønsker at blive en succesfuld forretningsmand hurtigst muligt - tøv ikke! Samtidig vil det være ret realistisk at købe en lejlighed billigt i 2016.

6. En lejlighed, villa eller hus ved HAVET eller luksusejendom på Cote d'Azur er også prestigefyldt, så hvis din status er vigtig for dig, så står den LIGURISKE RIVIERA til din rådighed.

7. Udgifterne til fast ejendom på den azurblå KYST er meget overkommelige for mange af vores landsmænd, mens det er sandsynligt, at den berømte George Clooney eller Angelina Jolie bliver din nabo, da verdens filmstjerner også selv har valgt dette sted.

Og det er ikke alle de argumenter, der kan nævnes som argumenter for, at det i 2016 stadig er værd at blive ejer af fast ejendom i Italien, især hvis du har tænkt over det i lang tid.