Beliggenhed: Dejligt

Hus til salg i Nice | Køb fast ejendom på den franske riviera

Et hus i Nice er en erhvervelse værdig respekt. Nice er en unik by, hvor hundredvis af film er blevet optaget, mange politiske kongresser er blevet afholdt, og snesevis af beslutninger af global skala er blevet vedtaget.

Nice er den største by på hele den franske riviera, dens befolkning er omkring en halv million mennesker, og hvert år modtager den fire millioner turister på sit område, der ikke kun vil slappe af og få indtryk, men endda købe fast ejendom i Nice.

Ejendomsmarkedet er meget veludviklet her. Der er et aktivt salg af huse i Nice. Byen er ved at blive bygget, derfor foreslås et stort antal nye bygninger. Det er meget moderigtigt i dag at købe et lille hus på den franske riviera og leje det ud. På den ene eller anden måde sælges fast ejendom på den franske riviera, selv blandt vores landsmænd og ganske aktivt.

Byen er bemærkelsesværdig for sin historie. Det blev grundlagt af grækerne før vores æra, dets navn kommer fra den græske gudinde for sejr Nike. Omstændighederne kunne naturligvis ikke andet end at påvirke, hvordan området vil blive navngivet. På det tidspunkt vandt grækerne en sejr over ligurerne, og de var sikre på, at det ikke kunne undvære gudindeens indgriben. Med stor taknemmelighed døbte de hele byen til ære for denne guddom.

Nice har gennemgået meget i sin levetid, indtil det blev sådan en berømt ferieby. Hårde krige blev udkæmpet på dens område, den kæmpede mod sygdom og sult, var i erobring fra andre folkeslag. Og først efter Napoleons sejre fandt hun fred og begyndte aktivt at udvikle sig. Og nu, i næsten to århundreder, er det kendt som en by af velhavende mennesker, der kommer her for at købe et hus i Nice eller omvendt, overvejer tanken: "Jeg vil sælge et hus på den franske riviera ."

Vi har arbejdet på ejendomsmarkedet i mange år, så vi ved, hvordan salget af et hus på den franske riviera foregår, og alle de andre nuancer, der kan opstå, når du foretager et køb og salg. At vælge en ejendom på den franske riviera er stadig halvdelen af kampen. Derefter kommer en lang papirprocedure, som skal følges korrekt, som vi påtager os.

Vi tilbyder dig at vælge en ejendom på den franske riviera, der passer dig økonomisk, og du kan lide det. Og vi vil behandle alle andre spørgsmål, for at transaktionen kan gennemføres. Vi arbejder på at gøre erhvervelsen af fast ejendom til en behagelig oplevelse for dig, så vi er klar til at bruge den rigtige mængde tid på at finde den passende bolig.