Sted: Albenga

Køb luksus ejendom i Albenga | Sælger dyre ejendomme i Ligurien

 

Elite -ejendomme i Albenga er populære i dag, ikke kun blandt lokale oligarker, men også blandt vores landsmænd.

Albenga er den bedste udvej i hele det vestlige Ligurien. Både barnet og hans forældre finder underholdning her. Så for unge mennesker vil der blive tilbudt et stort antal aktive sportsgrene, og for dem, der kan lide en mere afslappet ferie, kan du gå rundt i omgivelserne, se på de gamle ruiner, der ligger på flodens højre bred, gå langs multi-buebro, som blev rejst i tiden Romerriget. Og i dag forbinder broen den gamle og den nye by, da floden har ændret kurs.

Den nye by er fyldt med moderne luksus -ejendomme i Albenga, og noget af denne overflod er endda til salg. Derfor, hvis du er interesseret i eksklusiv fast ejendom eller endda historisk fast ejendom i Italien, skal du bare besøge Albenga.

Besøgende kan godt lide det lokale køkken. Byens kyststatus forpligter enhver restaurant til at servere fisk og skaldyr, og her finder du dem i stor overflod. Fra fisk vil du blive tilbudt dorada, havabbor, orata, spigola, mange af disse navne er sandsynligvis nye for dig, men tro mig, svimlende retter tilberedes af dem her. Her serveres fisk stegt, kogt, grillet, med og uden pynt. Der er også et stort udvalg af blæksprutter, blæksprutter, pasta med forskellige skaller. Fisk og andre havindbyggere er altid de friskeste og uforglemmeligt lækre her.

Selv den mest lunefulde kritiker kan ikke undgå at værdsætte det lokale klima og skønheden. Ligurien ligger meget fordelagtigt - på den ene side af bjerget, på den anden side - havet. Dette arrangement gjorde det muligt at skabe det varmeste, men moderat fugtige klima, der er ingen nordlige, hårde vinde. Det bliver ikke koldt her selv om vinteren, så nogle turister tænker endda på at blive i disse dele længere eller måske blive for evigt.

Da antallet af turister ikke falder her, og mange endda foretrækker at slå rod her, koger ejendomsmarkedet som en myretue. Du vil blive tilbudt en sjælden ejendom i Ligurien i forskellige afstande fra havet, du kan også købe en luksus ejendom i Albenga til en god pris. Interessant nok er salget af dyre ejendomme i Albenga lige så aktivt som salget af enhver anden kategori. Fast ejendom i Italien er verdensberømt og har altid været værdsat for sin skønhed og holdbarhed. Og hvis du allerede vil have penge på din ejendom i Ligurien, vil vi fortælle dig, hvordan du kan gøre det.