Ejendom i San Bartolomeo Al Mare

Italiens fabelagtige skønhed glæder ikke kun lokale beboere, men også gæster fra forskellige lande, der kommer fra hele verden for at beundre bjerglandskaber, svømme i det varme blide hav og også smage på det nationale køkkens delikatesser. Den meget berømte italienske by Ligurien, beliggende på den nordlige kyst af havet af samme navn, er den administrative region i landet.

I baglandet af Ligurien er der et endnu mere vidunderligt sted, beregnet til permanent ophold og en uforglemmelig ferie, kaldet San Bartolomeo al Mare. Dette er et samfund, der forbandt de to antikke byer Rovere og San Bartolomeo. Ifølge legender og materielle beviser fundet i form af keramik, kan vi roligt sige, at denne bebyggelse har en rig historie, der går tilbage til det antikke Roms tid.

Det er her, en person helt kan kaste sig ud i en verden af eksotiske. Allerede når man kommer ind i byen, vest for Steria-floden, kan man se tropiske palmer, appelsin- og citrontræer, agaver, buske og blomster af forskellig art, som udgør et helt hegn. Hele samfundet er forædlet med planter og urter med en vidunderlig berusende aroma. Med en række forskellige farver ligner en lille italiensk by en eventyr tegneserie eller en historie fra en god bog for voksne og børn. Her kan du lyst og uforglemmeligt tilbringe en bryllupsrejse eller en familieferie. Allerede i maj er strandsæsonen i fuld gang, for luft- og vandtemperaturen er over 25°C. Den brændende sols ømhed, behagelig alpeluft, himmelklart vand og varme sandstrande glæder ubeskriveligt feriegæster og oprindelige folk.

Den rummelige promenade og Madonna dela Roveres helligdom, skabt i det 15. århundrede, er "hjertet" af San Bartolomeo al Mare. Også de lokale er stolte af, at der på bebyggelsens område er en sognekirke fra senmiddelalderen, som giver byen et slør af mystik. Udviklingen af denne by står ikke stille. San Bartolomeo Al Mare - fast ejendom vinder også fart og fremgang. Ekstraordinært smukke og rummelige nye bygninger bliver bygget her, der åbner deres døre for indbyggere i Italien såvel som borgere fra andre lande.

Efter at have slået sig ned i et nyt hus bygget på havkysten, vil en person nyde hver dag, der går og nyde skønheden, det milde klima og den eksotiske natur i denne lille italienske by.