Køb bolig i Cervo

Italien er et land, der på sit territorium har placeret adskillige regioner, byer, kommuner og landsbyer, omgivet af høje bjerge, rige skove, havvand og en vidunderlig kystlinje. Ligurien, den største administrative region i landet, som tog under sin beskyttelse de smukkeste bosættelser i italienske lande.

En af disse er en vidunderlig smuk by, eller for at være mere præcis, en kommune kaldet Cervo. Bosættelsens usædvanlige struktur tiltrækker turisternes nysgerrige øje og glæder ubeskriveligt de lokale selv. Mange har på fabelagtige billeder set, hvordan huse putter sig behageligt ind mod hinanden på en bakke, hvor venlighed og ro hersker. I den lille by Chervo kan man se sådan et billede med egne øjne. Det var disse fabelagtigt smukke huse, der var med til at bosætte den lille befolkning i kommunen i mængden af omkring tusind mennesker. På trods af at Cervo har et meget lille territorium, kan du her finde de store seværdigheder i Italien.

Allerede ved at tage de første skridt på byens område, er det værd at være opmærksom på kirken St. Giovanni Battista, bygget i 1720 i en smuk barokstil. Helt på toppen af bakken kan du besøge det lokalhistoriske museum, der ligger i Clavezan-slottet, bygget til at beskytte mod fjender. Det er her, der er mulighed for at kaste sig ud i den antikke romerske atmosfære, gå langs Via Aurelia-vejen, som blev anlagt af indbyggerne i de fjerne tider. Byen Chervo giver god sundhed til sine lokale beboere, fordi den ikke er fyldt med udstødningsgasser fra biler og emissioner fra "skadelige" industrier. Her er ingen spor, men kun hyggelige gågader, forædlet med træer, buske og blomster af storslået skønhed, som fører til boligsektoren på bakken.

Byen forbløffer med sin pragt, for her kan du tilbringe en fabelagtig rejse gennem olivenlunde, fyrreskove og Chiappa Park. Du kan slappe af med krop og sjæl ikke kun i skovnaturens skød, men på kysten, hvor der er mulighed for at lave spændende dykning. Den lille bygd Cervo giver mulighed for at erhverve permanent opholdstilladelse for borgere fra Italien og andre lande. Chervo - fast ejendom tilbyder potentielle købere at vælge mellem husene placeret på bakkens vidder.

Her kan du ikke kun finde dine egne kvadratmeter, men også ro i sindet, et godt helbred og urokkelig tillid til fremtiden.