Køb bolig i Arenzano

Arenzano - en af de små italienske badebyer, som ligger i Ligurien på landets nordvestkyst. På den vestlige riviera kaldes Arenzano med rette for et af de ældste feriesteder. Måske er det netop fordi, på trods af den aktive vækst i infrastrukturen, den konstante forbedring af feriesteder i Italien, formår Arenzano at opretholde provinsiell lethed, ægte komfort, karakteristisk for det antikke Italien.

Fast ejendom i Arenzano i dag er af tilstrækkelig interesse, ikke kun for russerne. Mange europæere drømmer om muligheden for at erhverve et hus eller lejlighed i denne stedsegrønne duftende by, som de lokale kalder "Blomsterrivieraen". Arenzano er i øvrigt blevet et turistcenter for relativt nylig. Lokale indfødte viede hele deres liv her til udviklingen af landbrug og sejlads. Jernbanestationen i byen dukkede op i 1700-tallet. Det var faktisk dengang, turister begyndte at besøge her, hvilket lagde grundlaget for den aktive udvikling af feriestedet. I dag tjener lokale indbyggere deres hovedindkomst fra turister. Forresten er dette endnu en grund til at købe ejendom på den liguriske kyst. Du kan jo kun komme til at bo i Italien i et par måneder om året, og i dit fravær overlade ejendomsmæglere til at leje.

Arenzano er simpelthen skabt til udendørs aktiviteter. Mange kommer til denne by for at dykke. Undervandsverdenen er for rig her! Ofte befinder kajakroere og sejlerentusiaster sig også på kysten – det lokale klima er medvirkende til meget underholdende skiløb. Byen er rig på seværdigheder. Hvis du anskaffer dig din egen ejendom her, vil du have god tid til at tage til Jesu spædbarns-katedral fra det 17. århundrede i Prag, besøge barokkirken Saints Nazarius og Kelsius, Bebudelseskirken, som ligger i hjertet af olivenlunden. I centrum af Arenzano ligger et rigtigt gammelt slot, som i dag ligger i byens lokale administration. Der er også en bypark og en kystboulevard, hvor det er så hyggeligt at gå om aftenen.

Fans af udendørs aktiviteter vil helt sikkert nyde muligheden for at besøge lyse italienske natklubber, tilbringe tid på en restaurant, besøge et rigtigt stranddiskotek og meget mere!