Køb ejendom i Bordighera

At købe ejendom i Bordighera er nu en god investering. Huse, villaer og luksuslejligheder kan altid findes her og købes.

Bordigheras historie er meget rig. Ifølge historiske beviser var der på bakkerne nær byen Bordighera befæstede liguriske bosættelser, der går tilbage til det 5. århundrede f.Kr. Under den romerske kejserlige æra var en landbrugsopgørelse placeret i dette område, nær Julius Augustus -vejen, åbnet i 13 f.Kr.

Den pavelige tyr i 1296 nævner et sted med navnet Burdigeta, som var under kontrol af nabolandet Ventimiglia. Stiftelsesakten henviser imidlertid kun til 1470, hvor en befæstet bebyggelse dukkede op på St. Ampelia -bakken. Det milde klima i vintermånederne, som eksisterer på grund af områdets særlige position. Den gamle bydel, der er forankret i Kappel St. Ampelio, er adskilt af Roma Street fra de urbaniserede områder i det 19. og 20. århundrede, hvor villaer, elegante boliger og hoteller i begyndelsen af det 20. århundrede følger hinanden, næsten alle i en forfinet Frihedsstil. Bordighera er kendt som "palmernes dronning", men her vokser ikke kun palmer, men også oliven- og citrustræer, middelhavsbuske. Naturen her er en frodig veksling af forskellige grøntområder, som er i god harmoni med byudviklingen. Vi råder dig til at besøge Vinterhaven, St. Maria Magdalenakirken fra 1600 -tallet og apostlen Bartholomæus oratorium i 1400 -tallet. Havnen i Bordighera er den sidste turisthavn før den franske grænse.