Du kan ikke forbyde at leve smukt, især i Italien!

Jeg foreslår at tage et kig på de dyreste adresser, hvor værdien af fast ejendom overstiger en million euro.

Nogen drømmer om at bo i centrum af landet, og nogen tættere på naturen. For eksempel er der eksklusive ejendomme i Italien nær havkysten. Hvis du overvejer Forte dei Marmi, så kan du vælge mellem mere end 20 adresser lige fra 2,5 millioner på Viale Italico til omkring 1 million euro på Via Scassicarli. Der er også luksusvillaer ud for kysten af Castiglione della Pescaia, Capalbio, Argentario, Chiavari Lavagna og Portofino Santa Margherita Ligure og Costa Smeralda (Sardinien). Glem ikke øen Capri, hvor den dyreste gade løber gennem Tuoro.

Mange italienere og gæster i det solrige land vil gerne bo ved den vidunderlige Comosø: Brienno-Cernobbio-området og Trasimenosøen: Castiglione del Lago og Passignano sul Trasimeno-området.

De dyreste huse i hjertet af Sirmione-halvøen fra 1,3 millioner euro og over 2 millioner.

Der er også huse på de toscanske bakker for dem, der værdsætter luksus og komfort for luksuriøse penge. Overvej fast ejendom i bakkerne på Kreta eller Chianti, hvor der er flere adresser af særlig værdi. Udover Montalcino, som dominerer ranglisten over de dyreste gader, har de elskede stenhuse et prisskilt på op til 2 millioner euro i gennemsnit i Via Roma, i Asciano og i landskabet Montalbuccio i Siena med sindssygt smuk udsigt.

Og hvis du foretrækker at bo i bjergene, så kan jeg også her tilbyde huse på de luksuriøse gader i Cortina, i Belluno-regionen, som er dronningen af Alperne, den eneste, hvor du kan finde huse med en gennemsnitspris på over en million euro i Alvera og Corso Italien.

Har du allerede ønsket at se på flere muligheder for fast ejendom? Ring til mit telefonnummer, lav en aftale!