Top - 5 smukkeste steder i Italien

Venner, jeg har samlet en oversigt over fem steder i Italien, hvis besøg ikke vil efterlade nogen ligeglade. Sørg for at besøge disse steder!

Fortæl os derefter om dine wow -indtryk)))

Den lille fabelagtige by Trulli Alberobello ligger ved Adriaterhavskysten, en del af provinsen Bari.

Byen fik sin berømmelse takket være særlige bygninger - trulli. De er små hvide stenhuse med et karakteristisk konisk tag. I 1996 blev området optaget på UNESCOs kulturarvsliste.

Siena - byen ligger 70 km fra Firenze. og er det historiske centrum af provinsen Toscana. Her er urokkelige traditioner inden for billedkunsten bevaret, hvilket gør denne maleriske by til bevareren af renæssancens værker.

Amalfi er en fabelagtig by, som om den stammer fra siderne i en magisk roman. Havet, klipper, malerisk vegetation, kombineret med seværdighederne, gør byen til en perle i halskæden i fantastiske byer i provinsen Salerno. Det bedste tidspunkt at slappe af er fra begyndelsen af juli til slutningen af september. ⠀

Den blå grotte er en af de mystiske naturattraktioner på vores planet, der ligger på øen Capri. Havhulens længde er 50 m, den går 150 m dyb. På grund af den usædvanlige belysning ligner vandet i hulen spredte safirkrystaller. ⠀

Frasassi Caves - Italiens underjordiske rige blev opdaget af en gruppe speleologer i 1971. Siden har det stille hjørne af Ancona vundet verdensberømmelse. Længden af de underjordiske grotter er 13 km. Her kan du se vandfald, underjordiske floder, søer. Disse huler anerkendes som den største naturlige skabelse i hele Europa.