Campania og øen Ischia i Italien

Hvem har ikke bare talt eller skrevet om Italien! Kun doven! Der er virkelig ingen ligegyldige mennesker, og det kan der ikke være! "

Ingen argumenterer for, at Italien er det bedste land at rejse i verden! Men nogle siger endda seriøst, at dette er stedet, hvor du vil bo og dø for lyden af brændingen!)))

Selvom Italien ikke er så stort på verdenskortet, er der steder på det, hvor det meste af planeten stræber efter skønhed og havet, landskaber og historie.

Mere specifikt vil mange fortælle mig, at øen Ischia er hjertet af Italien. Dette er et fantastisk sted, hvor tomaterne er mest modne, mozzarellaen er den mest møre. Og pizzaen er så italiensk - perfekt!

Der er en legende i den italienske luft, at Jupiter under kampen med giganterne kastede et stort stykke sten mod Typhon. Gudinden Venus ændrede på en rent feminin måde banen for klippens flyvning, og hun faldt ned i bugten. Sådan fremkom øen Venus, en elsker af smukke steder. Gudinden besluttede at gøre øen speciel ved at plante smukke planter og befolke den med fugle og dyr.

Øen Ischia er fuldstændig mættet af dufte af citroner, som vokser her i endeløse mængder. Luften tørres af Tyrrenhavet og varmes af den varme italienske sol. Der er alt her og endda en vulkan, selvom den længe er uddød.

Men det er ikke alle glæderne ved Ischia! Folk kommer her for at opsuge de termiske kilder og lytte til neopolitiske sange i små hyggelige familierestauranter i hjemmestil.

Hvad bliver bragt til minde om denne ø? Kufferten er fyldt med malet keramik med lokale mønstre, alle slags citrondrikke.

Hvad skal man se på øen? Gå rundt i Argonne Slot Ombygget i middelalderen fra en gammel fæstning grundlagt i 474 f.Kr. af den lokale tyran Hieron fra Syracuse.

Ischia er et enkelt og intimt sted. her kan du tage en pause fra støjende byer, gå på pension med god mad og blidt hav. Hvis du besøger Ischia mindst én gang, vil det aldrig give slip og bosætte sig i dit hjerte for evigt.

Ischia er en ægte magnet og modstå ikke dens tiltrækning!