Sådan køber du et hjem i Italien under en pandemi

Italien er et drømmeland for en udlænding, mange drømte om at købe et hus i enhver del af en italiensk støvle for at nyde et eventyr. Mange mennesker vil købe, men de ved ikke, hvor de skal starte, og hvordan processen med at købe / sælge genstande i Italien går. Derfor skrev jeg en kort guide

om de vigtigste aspekter så at sige en kort instruktion til køber / sælger.

Det kan virke mærkeligt for dig, men under en pandemi, på baggrund af et fald i boligomkostningerne i hele Europa, i Italien, stoppede prisfaldet, og kvadratmeterprisen begyndte at stige. Udlændinge vendte blikket mod italienske huse, villaer, lejligheder, især siden middelalderlige italienske gader, universiteter, smukke landskaber, strande og skisportssteder har vægt på det europæiske boligmarked på lang sigt.

Som du ved, er Italien et land, hvor der ikke er strenge restriktioner for køb af bolig til udlændinge. Den italienske regering har "udlignet" alle verdens borgere for absolut de samme rettigheder og muligheder.

Mit råd: for at transaktionen kan gennemføres uden problemer, og køber / sælger kan være sikker på, at alt vil gå glat, er rolige om deres penge, ikke ved italiensk og ikke forstår finurlighederne ved juridiske spørgsmål, anbefaler jeg stærkt at bruge tjenester fra autoriserede ejendomsmæglere.

I stigningen af coronavirusperioden i Italien Når ejendommen blev ønsket af køberen, og han besluttede at købe, trækker ejendomsmægleren ejendommen fra salget, et tilbud fremsættes

ved købet og underskrevet af begge parter. Husejeren "fastfryser" salget af ejendommen i 30 dage. Dokumentet er underskrevet, der foretages en forskudsbetaling på 10% eller mere, hvilket er en garanti for hensigter. Endvidere foretages en juridisk kontrol af fast ejendom.

For at underskrive tilbuddet skal køberen have i hænderne: betalers skattekode, en bankkonto.

Nuance: Hvis køberen af alle mulige årsager skifter mening under formalitetsprocessen, mister han depositummet. Og hvis sælgeren skifter mening, returneres depositum dobbelt!

Ydermere er den foreløbige kontrakt certificeret af en notar, køberen betaler yderligere 20% af forskudsbetalingen af objektets omkostninger. Så venter vi i 1-3 måneder, hvor dokumenterne vil blive bestået af alle myndigheder. Efter at objektet er registreret på ejendomsregistreringskontoret.

I øvrigt vigtig information til udlændinge. Hvis du, køber / sælger, ikke personligt kan være til stede ved transaktionen, skal du overlade denne sag til en betroet person. Du skal lovligt udstede en fuldmagt, tage den med til Udenrigsministeriet i dit land, godkende den med en apostille og forelægge den for Italien.

PRISEN PÅ FORMÅLET INKLUDERER IKKE KOMMISSIONEN TIL REALTOREN! Hver region i Italien har sin egen størrelse fra 3 til 5%, glem ikke moms 22%

(ikke for alle bureauer). I praksis: procentdelen forhandles og fastsættes i kontrakten.

Nu ved du alt, og hvis du har spørgsmål, er jeg klar til at besvare dem!