De grønneste byer i Italien

Hvilke italienske byer er de grønneste? Lad os finde ud af det sammen. Dette er min mening, men du kan tilføje din egen.

Hvis du overvejer de italienske byer, der er følsomme over for deres omgivelser, og anser dem for at bo i, som er lette at trække vejret, og hvor økosystemet respekteres, bør du overveje regionen Trentino-Alto Adige. Den grønneste by på rangeringen er Trento, med Bolzano på tredjepladsen. Mantua i Lombardiet er på andenpladsen.

Milano er "grønnere" end Rom. Det er foran den italienske hovedstad med hensyn til beplantninger og økosystemer.

I bunden af rangeringen af de grønneste byer i Italien ser vi desværre alles elskede Sicilien, dens flere byer, hvoraf Catania indtager den sidste plads. Vibo Valentia og Syracuse forbliver ude af rang på grund af mangel på data.

Blandt de data, der bruges til at bestemme den mest miljøvenlige by, er indikatorer relateret til 2030 -planens mål, nemlig forbedring af transport, grønt område i byerne, luftkvalitet, affaldshåndtering og trafiksikkerhed.

Så her er de fem grønneste byer i Italien.

  1. Trento
  2. Mantua
  3. Bolzano
  4. Pordenone
  5. Parma

Men jeg vil sige, at San Remo, hvor jeg bor, er den mest elskede, smukkeste og grønne by i Italien

Vil du bo i den grønne by Italien? Hvori? Lad os se på mulighederne! Skriv til mig, jeg vælger den bedste løsning for dig i Italien!