Sådan køber du fast ejendom i Italien rentabelt

For at købe noget, du har brug for, skal du først sælge noget unødvendigt)))

Eller, med en ejendomsmæglers ord: Hvordan køber man et hjem i Italien, så man kan sælge det rentabelt?

På nuværende tidspunkt behandles køb af et objekt på en helt anden måde og mere omhyggeligt. Prognoser for fremtiden, hvor rentabelt det vil være muligt let at sælge netop denne ejendom.

Lad os finde ud af det: Hvad påvirker likviditeten af et objekt i Italien? Først og fremmest er disse: placering, pris og tilstand - hvis disse indikatorer findes, så er prognosen for salget optimistisk.

Men alt er i orden. Vigtige punkter er pris og placering af objektet. For en bedre beregning er det nødvendigt, at disse to indikatorer beregnes og forudsiges lige nu på købstidspunktet. Selvom placeringen er fremragende, men prisen er høj, eller omvendt - prisen er acceptabel, og placeringen ikke er interessant, skal du ikke håbe på en vellykket løsning på problemet i fremtiden.

Lav et portræt af den fremtidige køber af din ejendom: en familie med børn, der køber permanent eller midlertidigt, til rekreation eller en erhvervsperson, pensionister, studerende osv. Derfor er det ikke værd at købe fast ejendom nu, hvilket vil være af interesse for de enkelte købere.

Du spørger: spiller objektets tilstand ingen rolle? Ja, selvfølgelig, at reparere dig selv, men også for det efterfølgende salg er et spørgsmål, der kan løses. Du kan købe det billigere et godt sted og derefter foretage reparationer. Men så er der bekymring over aftalen med naboerne til fællesområder. Som du kan forestille dig, er tilstanden ved indgangen, hvad køberen ser i første omgang meget vigtig. Jeg råder ikke til at købe bolig på de sidste etager, fordi taget kan være utæt, og om sommeren vil der være uudholdelig varme. De første etager skal ikke betragtes som de samme - der kan leve skimmelsvamp. Alternativt køber du fast ejendom i nye bygninger med færdig renovering, men det kommer til at koste mere, og det bliver svært at sælge.

Og en ting mere: Hvis der på et givet sted er konkurrence mellem objekter i samme prissegment, så bliver salget vanskeligere. Hvor objekter sjældent sælges og går hurtigt, så er det naturligvis værd at investere i fast ejendom.

I de næste artikler vil jeg fortsætte med at dele min erfaring: hvor man kan købe, og hvor man ikke skal.