Italien gennem en turists øjne

Hvad turister og lokale deler på foraene.

Nogen har beregnet, at der i Italien, nemlig i Rom alene, er omkring to tusinde springvand, men kun omkring 120, som en turist ønsker at se. Springvand, som de siger, var tidligere som lager for vand - under belejringen af byen reddede de indbyggerne fra tørst. Ifølge en anden version forevigede enhver rig byboer med respekt for sig selv sin hukommelse ved at bygge et springvand.

Turister er glade - i Italien kører de hurtigste tog mellem byer, hvis hastighed når 300 km/t. Bare halvanden time, og du er allerede i en anden by hundredvis af kilometer væk.

I Italien er der en turistskat for overnatning på omkring 3 euro. Og om vinteren eller det sene efterår har rummene muligvis ikke varme. Ejerne sparer strøm, hvilket er dyrt i Italien.

Alle ved, at de i Italien elsker små transportmidler. Der er et problem i landet: smalle gader, som man skal tilpasse sig. Derfor er små biler, scootere, motorcykler meget populære. Men tricket står i sort – afgiften på en lille bil er mindre end for en "normal" bil.

Mange mennesker ved, at i Italien lækker mad, kvalitetsprodukter. I butikkerne, selv om vinteren, er der altid et rigt udvalg af grøntsager og frugter, og du kan gå til markedet som et museum, det vigtigste er ikke at glemme, hvorfor du kom)))

I Italien, på caféer, restauranter eller andre steder med offentlig forplejning, bliver turister opkrævet en serviceskat på 2-3 euro, hvis de sætter sig ved et bord, kan de inkludere dette beløb med det samme i regningen.

Fashionistaer ved, at Italien er et sted for fantastisk shopping. Folk kommer her for at bestille tøj og sko af højeste kvalitet fra mesteren. Det rigeste udvalg af tøj, mærkeligt nok, herretøj og for enhver smag.

Og i Firenze er der private butikker, der sælger håndtasker ved hvert trin. Du kan også hente en taske på markedet, men du skal være forberedt på, at du kan løbe ind i en falsk – indianere sælger tasker. Det er bedre at købe en taske i butikker, der opbevares af lokale håndværkere.