Har du en idé om at købe et hus i Italien?

Hvis du har en idé om at købe et hus i Italien, så er det tid til at gøre noget!

Hvordan sker dette? Du havde pludselig en mangeårig drøm om et hus ved havet eller et fjernt sommerhus)) Efter at have diskuteret i en familiekreds, og derefter på en cafe med venner, der har summet dine ører i lang tid om, hvor sejt det er at bo i Italien, du krampagtigt, i princippet, ligesom alle ejendomskøbere, først åbne internettet og søge, søge, søge nætter og dage på udkig efter muligheder.

Ja, tidligere, for et par år siden var der ikke så mange sider med salg / køb af fast ejendom i Italien, men nu kan du simpelthen blive forvirret og blive forvirret i alle oplysninger, hvor er sandheden, hvor de rigtige specialister arbejder . Pas på svindlere og ikke-specialister!

Mit råd om, hvad du først og fremmest skal være opmærksom på websteder for bureauer:

For det første, er der et ægte kontor for et russisk ejendomsselskab i Italien, for eksempel i Ligurien, hvor kontoret er placeret. Du skal stille forespørgsler - måske er de bare forhandlere af fast ejendom. Denne mulighed er bestemt ikke egnet til dig!

Hvorfor er det vigtigt? Jeg forklarer. For eksempel, hvis en ejendomsmægler arbejder med os i Ligurien, så skal han vide alt om fast ejendom i regionen. Eller han sidder for eksempel i Moskva og har ikke set denne villa for 5 millioner euro, så kan det ske, at du mildt sagt vil modtage unøjagtige oplysninger, som så kan blive til et stort problem. Som et resultat heraf har ejendomsmægleren i Moskva ingen idé om, hvad der er galt med objektet, han har ingen pålidelige oplysninger: transaktionens sikkerhed og garantier er truet!

Besøg vores websted, hverken juridisk eller gyldig ejendomsstatus. Måske har dette hus behæftelser, der er et problem med dokumenter eller partitioner er ikke legaliseret!)))

Jeg gentager! Agenturet skal have sit eget kontor og ægte levende agenter i Italien, ellers kan du roligt hente et objekt til dig selv der og være sikker på transaktionens lovlighed og sikkerhed!