Hvor gamle klostre bliver forvandlet til et luksuriøst tilflugtssted i Italien

Det moderne menneske er træt af byens travlhed og livets tårnrytme. Italien tilbyder at komme væk fra hverdagens bekymringer og leve midt i naturen i hvert fald for en kort stund. Men i Italien gik man videre - der er forslag om at fængsle sig selv i et kloster!

Gamle klostre i Italien er det ideelle sted til dette: Her venter åndelig afsondrethed midt i naturen, med fuld fordybelse i historie og luksus.

Eremito, omgivet af idyllisk natur, er et gammelt kloster i Umbrien-regionen, provinsen Terni. Klosteret tilhører UNESCO World Network of Biosphere Reserves.

Målet med genopbygningen af det gamle kloster var at overholde standarderne for biobygning og bioarkitektur, som stadig håndhæves strengt. Det autentiske hotel har flere enkeltværelser, der minder om de gamle klosterceller, udstyret med badeværelse.

Stilhed, flimrende stearinlys og stenvægge er detaljer, som gæsterne elsker, selvom der er en funktion, der adskiller Eremito fra andre feriesteder: Der er ingen moderne tekniske anordninger i lokalerne: TV, mobiltelefoner eller computere er ikke tilladt. Men gemmestedet har et spa at komme sig.

Et kloster tabt i ørkenen, men giver hygge og trøst. De eksklusive detaljer i interiøret er bevaret her, og det ser ud til, at tiden er gået i stå. Klosterets tidløse atmosfære, økologi og gamle celler fører dig til livets åndelige spejlinger.