Sådan køber du fast ejendom i Italien siddende på sofaen

Det kommende nytår 2021 bragte ikke den lovede åbning af grænserne. Ja, dette krænkede endnu engang vores rejseplaner, en tur for at besøge venner i Italien. Men at købe et hus i dette solrige land er ikke et problem. Selv under en lockdown!

I denne artikel vil jeg fortælle dig om de mest grundlæggende punkter på en fjerntransaktion, tro mig, det er meget relevant nu.

Du er ikke den første til at træde sporet i fjernsalg. Indtil sidste år var denne salgsmetode efterspurgt, men indtil videre. Men i de seneste måneder har der været en klar efterspørgsel efter fjerntransaktioner. Men du skal forstå, hvordan det hele fungerer i Italien.

Så på internettet eller ved at kontakte et ejendomsmægler i Italien eller dit land har du valgt den ejendom, du kan lide.

Så din ejendomsmægler eller køber på egen hånd (hvilket jeg ikke anbefaler!) Begynder tæt kommunikation: fotos, videoer, online forhandlinger. Vær forsigtig: det er ikke så vigtigt at se professionel optagelse, men live, i et online show. Du skal se alt: lokalernes tilstand, gården og det omkringliggende område, vejen til havet eller andre steder.

Du har valgt et objekt. Han virkede værdig for dig, du bestiller og tegner en kontrakt. Kontrakten sendes via e-mail, forudbetaling foretages (som forhandles med agenturet). Gør dig klar til handlen.

Nu om fuldmagten. Det kan udfærdiges og attesteres af en notar som din ejendomsmægler eller tredjepartsadvokat. Du sender en kopi af fuldmagten med eksprespost til to adresser - den autoriserede person og sælgeren af ejendommen. Der er aflad - nogle gange er en scanning af fuldmagten via e -mail nok.

Vi udarbejder en grundaftale med alle bilag på to sprog: indfødt og italiensk. Igen, afsendelse via e-mail eller eksprespost til underskrift. Vi bytter underskrevne kontrakter.