Udgifter til bolig i regionerne i Italien

Du spørger mig ofte, hvor det bedste sted er at købe et hus. Mit første spørgsmål til dig er: hvilket budget ser du på? Det andet og efterfølgende spørgsmål: allerede om placeringen og infrastrukturen.

Læs mine artikler, og du vil være opmærksom på, hvor og hvor meget det koster i Italien.

I den sidste artikel talte jeg om ejendomspriser i regionen Italien-Toscana. Og han lovede at fortsætte emnet i andre regioner. Denne gang:

Ligurien, hovedstaden i Genova.

Ligurien -regionen grænser op til den franske Cote d'Azur. Det siger meget!)))

For det første taler det om regionens popularitet, hvilket påvirker efterspørgslen efter ejendomsmarkedets popularitet. De mest berømte feriesteder: Portofino, San Remo, Alassio, Santa Margherita Ligure og mange andre er kendt over hele verden og betragtes som de mest prestigefyldte i Europa.

Genova er førende inden for boligomkostninger, men selv i det spænder priserne fra 1200 pr. m og kan nå 4500 euro pr. m. Men allerede øst for Genova på Riviera di Levante -kysten med sine feriesteder: Rapallo, Sestri Levante, Camogli, Portofino, Levanto og Portovenere ejendomme sælges for en pris på flere millioner euro. Prisen er påvirket af den maleriske kystlinje, samt et lille udvalg af boliger.

På samme tid er der også mere overkommelige ferieejendomme i Ligurien. Så i San Remo er minimumsomkostningerne ved en lejlighed kun omkring 50.000 euro.

Piemonte. Hovedstaden Torino

Denne nordvestlige del af Italien omtales ofte som den europæiske alperegion. Piemonte grænser op til Schweiz og Frankrig samt de italienske regioner Valle d'Aosta, Lombardiet, Emilia-Romagna og Ligurien.

Hvad er så godt ved det? Et væld af naturlige attraktioner, skisportssteder har spillet en vigtig rolle i værdien af fast ejendom i regionen.

I selve Torino, i forretningsdelen af byen, er kvadratmeterprisen i gennemsnit 3500 euro og i distrikter og forstæder, der ligger fjernt fra centrum, inden for 1600 euro pr. Kvadratmeter. m.

Og hvis vi overvejer skisportssteder, så kan en lejlighed i to etager i bjergene købes for 500.000 euro.

Valle d'Aosta

En lille region i det nordvestlige Italien, berømt for de berømte skisportssteder i Italien - Courmayeur, Cervinia, Monte Rosa, Aosta.

Regionen ligger på grænsen til Frankrig og Schweiz, hvor mange mennesker kommer for at se Mont Blanc.

Og hvad med boligpriserne? Som altid er det dyrere i centrum af Aosta. Prisen pr. Kvadratmeter starter fra 2.000 euro, og priserne på eliteboliger kan nå op på 5.000 euro. Og dette er ikke grænsen!)))

Derefter vil jeg fortsætte med at analysere ejendomspriser i forskellige regioner i Italien.