Italien er lille, og italienerne har de mest unikke erhverv, de er stolte af!

Udover gondolier er der en snes andre erhverv, der modigt kan mærkes "Made in Italy". I dag er det mest - de fleste erhverv, som de færreste ved.

Parmesan ost lytter
Du kan kontrollere kvaliteten af den verdensberømte parmesanost ikke kun efter smag. For at sikre, at osten har den korrekte form og sammensætning, banker specialuddannede mennesker på ostens hoved med en sølvhammer for at afgøre, om osten opfylder standarden. Jeg ville ønske, jeg kunne forstå, hvordan ægte parmesan skulle ”lyde”!

Schweiziske vagt
På trods af deres farverige uniformer bærer den schweiziske garde stolt titlen "vogtere og forsvarere for kirkens frihed." De kom til Rom for at forsvare den katolske kirke mod udenlandske angribere i begyndelsen af 1500 -tallet og blev i Vatikanet for evigt. Nu glæder disse veltrænede og veltrænede fyre turisterne.

Gondoler
En gondoliers æresstatus kræver flere års uddannelse, og dette respektable og romantiske erhverv går ofte i arv. Gondolierer ved ikke kun hvordan de skal ro, men synger også romanser under altanerne))) Under roen og recessionen i antallet af turister, der ønsker at køre på den lokale vandtransport i Venedig, er stærke mænd i stribede T-shirts og hatte glade at posere for kameraet for forbipasserende.

Modena balsamico eddike smagsprøve
Flasker fyldt med den verdensberømte balsamicoeddike fra Modena kan koste hundredvis af euro, hvilket gør produktionen af dette produkt til en ægte kunst. Smagere studerer i lang tid alle de forviklinger og finesser ved at evaluere en usædvanlig eddike for at afgøre, om eddiken er klar til at blive vist på disken.