Hvordan er en ejendomshandel i Italien

Jeg kan forestille mig, hvordan en potentiel køber af fast ejendom i Italien begynder at koge med en tanke: hvor skal man starte og i hvilken rækkefølge? Hvis du beslutter dig for selvstændigt at søge efter bolig i Italien, er du en modig person. Ja, du kan undvære en ejendomsmægler, du kan ikke undvære en notar, men vær forberedt på vanskeligheder og overraskelser, der ikke altid er behagelige, forbundet med Italiens love og objektets "renhed".

Alt sker i livet, men i et land, hvor du ikke er født endnu mere.

Så du finder instruktioner om transaktioner i Italien for at hjælpe dig. Alt i orden:

- vi får skatteidentifikationskoden. Dette giver dig mulighed for at få sygesikring, få et job, starte en virksomhed osv.

-åbne en bankkonto. Det er helt klart hvad og hvorfor.

-du passede huset, udarbejd hensigten til sælgeren, dvs. udtrykke din købsvilje og angiv din pris. Køberen var enig - fantastisk! Eller det kan ikke være enig, så begynder forhandlingen skriftligt))) Aftalt - køberen foretager en forskudsbetaling på 5-10% af objektets omkostninger. Hvis en af parterne overtrådte aftalen, følger sanktioner

- så underskrives en foreløbig kontrakt. Jeg skrev om det tidligere, du kan læse det, alt er beskrevet detaljeret der.

- en salgsregning er underskrevet af en notar. Notaren læser desuden aftalen højt og udelukker variation i forståelsen af alle aftalens klausuler. Et interessant punkt: Hvis du ikke taler italiensk, er tilstedeværelsen af en tolk og to vidner, der taler to sprog, påkrævet. Kontrakten er også udarbejdet på to sprog.

- så betaler køberen transaktionen med checks fra en italiensk bank. Underskrev en kontrakt, afleverede checken til sælgeren.

Og det sidste. Ejendomsregistrering. Dette gøres af notar. Han sender dokumenter til italienske regeringsorganer: matrikelafdeling, registreringskammer, skatteafdeling. Med tiden kan denne procedure tage op til tre måneder, som held og lykke ville have det.

Det er enkelt!))) Hvis det selvfølgelig går glat. Du kan kontakte mig når som helst!