Du kan ændre dit liv, og Piemonte -regionen i Italien hjælper dig med at gøre det!

Piemonte lancerer et nyt initiativ for dem, der ønsker at leve i harmoni med naturen. Blandt Piemonte -alperne betaler flere kommuner dem, der flytter for at bo der og leder efter et andet sted at fortsætte med at arbejde eller starte en ny virksomhed. Og nu om dette i orden.

Et initiativ, der sigter mod at genoplive Piemonte kommuner med en befolkning på under 5 tusind mennesker og tilbyder et bidrag på 10 tusind til 40 tusinde euro (samlet budget på 10 millioner euro) til en investering i et hus.

Ifølge formanden for Piemonte -regionen, Alberto Chirio, efter to års pandemi, er denne idé om at leve i frisk luft, i kontakt med naturen, en fantastisk mulighed for at investere i fremtiden, og det vil være gavnligt for de ekstraordinære bjerge i Italien.

Dekretet offentliggøres den 1. september og varer indtil den 31. december 2021 og kombineres med andre lignende initiativer til støtte for aktiviteterne i de bjergrige områder i Italien.

Hvilke italienske kommuner i Piemonte betaler dig for at bo der

Der er 465 små kommuner: 48 i provinsen Alessandria, 12 i provinsen Asti, 48 i provinsen Biella, 132 i provinsen Cuneo, 3 i provinsen Novara, 132 i provinsen Turin, 66 i Verbano-Cusio-Ossola, 24 i provinsen Vercelli). En komplet liste kan findes på de respektive websteder.

Hvem kan ansøge? Efter alder: hvem er født fra 1955 og fremefter, hvem vil flytte til en af de pågældende bjergkommuner; især dem, der er født siden 1980, får en højere score for at tilskynde ungdoms deltagelse i dette initiativ.

Hvad er kravene for at modtage et bidrag? Kort sagt: hovedhuset skal ligge i en af de angivne kommuner i ti år. Pro Points: Der optjenes yderligere point, f.eks. Arbejde eller telearbejde med mindst 50% i hjemmet, som der anmodes om finansiering til. Yderligere punkter også for dem, der renoverer en bygning med arkitektoniske og landskabsløsninger fra Piemonte -regionen, ved hjælp af materialer, der er typiske for Piemonte -alpelandskabet og tildeler værker til virksomheder med registreret kontor i Piemonte -bjergrige kommune.

I tilfælde af en forskudsbetaling for køb af en bolig, skal købekontrakten aftales inden for 6 måneder fra godkendelsesdatoen, mens renoveringer skal gennemføres inden for 18 måneder. Rapporten skal dog indsendes inden for 3 måneder fra datoen for arbejdets afslutning.